RECENSIES

28-01-2014
Thea Maaskant
Haarlem

Heerlijke massage gehad.
Dank hiervoor
.

25-01-2014
Marit Gelauff
Haarlem

Heerlijke ontspannen behandeling gehad, zeker voor herhaling vatbaar !

23-01-2014
Marlys Stradmeijer
Haarlem

Fijne shiatsu behandeling.

22-01-2014
Linda Willemse
Haarlem

Jan Peters heeft vakkennis van verschillende soorten disciplines. Ik heb aan de lijve mogen ervaren, dat hij dat gebruikt wat voor jou het beste is.

14-01-2014
Marjolein Wanders
Haarlem

Het was een heerlijke ervaring; deze Shiatsu massage van Mijnheer Peters. Een zeer ervaren, rustige, oprechte en vriendelijke heer. Ook erg fijn ,dat hij mij vertelde, waar de blokkades zaten bij mij en wat meer vertelde over de meridianen. Dit alles op mijn verzoek, want wil "je" stilte ,dan is dat ook helemaal goed. De behandeling/massage werd helemaal afgestemd op mijn "klachten" en daarbij ook het lichaam weer in balans krijgen. Daarna nog heerlijk-als fijne afsluiting-een trilbehandeling op een speciaal bed ,ook weer gericht op mijn "klachten". Mijnheer Peters heeft voor dit alles heel veel tijd genomen. Ik maak gauw weer een afspraak.

17-11-2013
Tania Willemsen Martinez
Haarlem

Zeker voor herhaling vatbaar! Er wordt niet sec gemasseerd, maar met veel interesse in het welzijn van de persoon. Als hij, voorafgaand of gedurende de behandeling, dingen tegenkomt of van je hoort dan denkt hij gelijk na over een manier om hier mogelijk bij te helpen. Als hij dan denkt dat een aanvullende techniek of product voor jou iets kan betekenen, dan past hij die/dat (kosteloos en in overleg) toe.

Bekijk meer recensies!
Recensies

U komt toch ook !

massage

massage in velserbroek

“Jan Peters”

massage

MASSAGES

“mogelijkheden om samen met uw vriend(in) of partner gelijktijdig
behandeld te worden”

massage

massage in velserbroek

“Jan Peters”