BEMER THERAPIE

Een goede gezondheid en zich bewegen zonder pijn is de wens van ieder mens kies voor de BEMER-THERAPIE eventueel in combinatie met SHIATSU.

BEMER3000 werkt met gepulseerde magneetgolven en kan ook voor uw gezondheid een zeer grote bijdrage leveren. De BEMER3000 heeft al vele honderdduizenden mensen, die ook met chronische ziekten, een betere levenskwaliteit gegeven. Het is nu mogelijk meer klachten te verhelpen en dat in een kortere tijd.
Uiteraard voldoet de BEMER-apparatuur aan strenge wettelijke normen !!

  • BEMER verbetert de doorbloeding. Tot ca 4 miljard haarvaten worden extra doorbloed
  • BEMER zorgt ervoor dat meer rode bloedcellen los van elkaar komen en daardoor meer zuurstof transporteren
  • De rode bloedcellen worden elastischer en verzorgen daardoor meer plaatsen met zuurstof in het hele lichaam (15% zuurstofverbetering)
  • De haarvaten in de microcirculatie vergroten zich meer dan 12% in doorsnede
  • De werking van de witte bloedcellen wordt verbeterd en zal voor snellere genezing zorgdragen
  • BEMER harmoniseert de functies in het hele lichaam
  • De bot-celdeling gaat 4x sneller (test bot op kweek); belangrijk voor het skelet
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Meer energie; u voelt zich veel vitaler
Uit onderzoek blijkt dat BEMER een prima resultaat geeft bij chronische vermoeidheid, rugpijn, arthrose, diabetes, gewrichtspijn, hoofdpijn, spierpijn, reumatische klachten, osteoporose, botbreuken, botontkalking, stress en uiteenlopende sportblessures.

Wetenschappelijk bewezen
De genezing van typische sportblessures als pees- en gewrichtontstekingen; spierverrekkingen; bandscheuringen, verstuikingen en kneuzingen kunnen met de BEMER-therapie wezenlijk versneld worden. Het blessure-risico kan verminderen.

Moe? Energietekort? Verbeter zelf de doorbloeding! Even op de BEMER-mat doet wonderen. De BEMER helpt in principe alle levende wezens bij het in balans brengen van de energie. BEMER-therapie toegepast in combinatie met SHIATSU.

BEMER is toegelaten als medisch technische apparatuur en heeft daarvoor het EU 93/42 EWG.V.3 keur. De fabricage geschiedt onder strenge regels en toezicht volgens de DIN EN ISO 13488:2001 norm.
afspraak maken Bemer Therapie

Bewegen zonder pijn !

bemer therapie

bemer therapie

“Voor een betere levenskwaliteit”

bemer therapie

bemer therapie

"Verbeter zelf de doorbloeding”

bemer therapie

bemer therapie

“ideaal te combineren met de
shiatsu therapie”