SHIATSU THERAPIE

Shiatsu ("vingerdruk") is gebaseerd op een oude oosterse geneeskundige traditie, dat in het Westen steeds populairder wordt.
Door het uitoefenen van druk, door stretching en door het lichaam te manipuleren, wordt de energiestroom in de kanalen of meridianen gestimuleerd.

Deze technieken verlichten lichamelijke klachten en herstellen het evenwicht in lichaam en geest. In principe wordt het gehele lichaam behandeld omdat dit het beste resultaat geeft.

Shiatsu in combinatie met de Analyzer Quantum Magnetic Resonance Analyzer
Binnen enkele minuten nauwkeurige gegevens over uw gezondheid.
Het QMRA diagnose systeem maakt dit voor u mogelijk. Dit systeem is ontwikkeld vanuit de quantumfysica, waarmee een nieuwe weg in de diagnosemethoden is ingeslagen. En ook een heel snelle weg, want er zijn slechts enkele minuten voor nodig om vanuit diverse invalshoeken inzicht te krijgen in uw gezondheid en de werking van uw lichaam.

Een complex apparaat met een verbluffend eenvoudige toepassing! Want slechts door het vasthouden van een handelektrode voert u een complete energetische meting uit. Een groot aantal lichaamsfuncties worden geanalyseerd met meer dan 30 hoofdpunten.

De QMRA is een opkomende, snelle, precieze en niet-invasieve spectraal testmethode, die gebruikt maakt van elektromagnetische golfsignalen. Deze is vooral geschikt voor het vergelijken van heilzame effecten van genees- en gezondheidsmiddelen. Daarbij analyseert het systeem 39 hoofdpunten zoals: hart en bloedvaten, darmen, lever functie, galblaas, alvleesklier enzovoort.

Voorspellen zonder symptomen: de QMRA kan al pathologische veranderingen in ongeveer 10 cellen waarnemen en de voorloper van een ziekte voorspellen. Door op dat moment de juiste gezondheids-maatregelen te nemen, is het mogelijk diverse chronische ziektes effectief te voorkomen.

Kortom een prachtige testmethode om tijdig op lichamelijke veranderingen te kunnen anticiperen.

NIEUW SHIANDUL THERAPIE

VedaPulse in combinatie met Shiatsu

Tijdens een Shiatsu-behandeling wordt traditie getrouw de polsdiagnose toegepast om inzicht te krijgen in iemands constitutie en mogelijk aanwezige onbalans in het meridiaansysteem.

Nu is er ook een mogelijkheid om met behulp van een polsdiagnose, de VedaPulse, metingen te doen en de huidige situatie van het orgaansysteem grafisch weer te geven. Het VedaPulse apparaat is een mooie aanvulling op de traditionele polsdiagnose en een aanwinst voor het visueel maken van de diagnose resultaten.

Ook binnen mijn praktijk maak ik gebruik van de VedaPulse als ondersteuning bij mijn consulten. Het is een apparaat dat heel simpel je gezondheid kan meten en begrijpelijk in kaart brengt. Aan het apparaat zitten twee klemmen. Deze klemmen worden gedurende vijf minuten aan je polsen bevestigd en vervolgens wordt er gemeten. Het apparaatje is verbonden met de computer en de metingen worden direct vertaald in begrijpelijke grafieken. Tevens wordt op een overzichtelijke wijze de hoeveelheid energie in de meridianen weergegeven.

Op basis van deze meting kan de software van het systeem bepalen hoe gezond je bent en welke behandelingen het beste bij je past. Een meting met de VedaPulse is onderdeel van het eerste consult en wordt gedaan naast een uitgebreide anamnese, waarbij we aan de hand van een aantal vragen gaan kijken waar de oorzaak ligt van de klacht(en).

In het behandelplan dat na het consult wordt opgesteld, wordt zowel de informatie van de anamneses als wel de informatie van de VedaPulse betrokken.

Kleurenpunctuur in combinatie met Shiatsu

Kleurenpunctuur in combinatie met Shiatsu
Kleurenpunctuur, brengt oude en nieuwe inzichten van oosterse en westerse geneeswijzen samen. Met behulp van een lichtpen met gekleurd licht en speciaal geslepen kristallen wordt een bepaalde kleur ingestraald op (acupunctuur-)punten op de huid.
De huid neemt deze lichtimpulsen op en via cellen en meridianen worden deze impulsen doorgegeven aan de organen en fysiologische systemen. Zo wordt het natuurlijke levensritme weer hersteld. Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau en is volstrekt pijnloos.

Hierdoor is deze kleurentherapie ook ideaal voor behandeling van kinderen.
De behandeling wordt binnen mijn praktijk gecombineerd met de Shiatsutherapie. Kleurenpunctuur wordt succesvol ingezet bij diverse lichamelijke en geestelijke klachten: Bv. Hoofdpijn, rugklachten, depressie, leerproblemen stress, burn-out, pijn of andere lichamelijke ongemakken.
Een prachtige combinatie.


afspraak maken shiatsu Therapie

Stimulatie energiestromen

Shiatsu massage

SHIATSU

“verlicht lichamelijke klachten en herstelt het evenwicht in lichaam en geest”

Shiatsu VedaPulse

QMRA

“:QMRA meet 39 hoofdpunten. ”

Shiatsu VedaPulse

VedaPulse

“een aanwinst voor het visueel maken van de diagnose resultaten. ”

Shiatsu Lichttherapie

Kleurenpunctuur

“succesvol ingezet bij diverse lichamelijke en geestelijke klachten”