LOMI LOMI MASSAGE

De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en werd in families aan elkaar doorgegeven. Pas in de jaren 70 werd de Lomi Lomi massage ook aan niet Hawaiianen geleerd.

Lomi lomi is dan ook ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. “Lomi” is het Hawaiiaans woord voor massage.

De Lomi Lomi massage is het meest bekend door de lange, vloeiende massage handelingen en de dans rondom de tafel. Er wordt veel gemasseerd met de onderarmen met een ruime hoeveelheid olie.
Ook worden er tijdens de Lomi strekkingen, rotaties en knedingen gebruikt. Een grote variëteit aan strijkingen. Zo kan bijvoorbeeld met één arm de schouder gemasseerd worden terwijl de andere hand / onderarm de heup masseert, dit om harmonie en balans te bevorderen in het lichaam.

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

afspraak maken Lomi Lomi massage

Stimulerende massage

LOMI LOMI MASSAGE

LOMI LOMI MASSAGE

“herstelt de levenskracht”

LOMI LOMI MASSAGE

LOMI LOMI MASSAGE

“verbetert de toevoer van zuurstof”